Ηow do i get started?

  • Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το RADICAL MOBILE;

Το RADICAL MOBILE είναι σχεδιασμένο για τους πιστοποιημένους official trainers  από την RADICAL FITNESS. Εάν είστε πιστοποιημένοι και έχετε ενεργή ιδιότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Το RADICAL MOBILE είναι αποκλειστικά για τους επίσημους εκπαιδευτές (official)  της Radical Fitness. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο support@radicalfitness.gr ή στο 2114080912

  • Πού μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή RADICAL MOBILE;

Για χρήστες iphone ή ipod Touch το RADICAL MOBILE διατίθεται μέσω του Apple App Store.

Για χρήστες smartphone με πλατφόρμα Android, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Play Store.

  • Γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή RADICAL MOBILE;

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ έξυπνη και εύκολη. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο εδώ:

  • Πώς να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή;

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@radicalfitness.gr ζητώντας πρόσβαση στο RADICAL MOBILE

Θα λάβετε ένα μήνυμα απάντησης με την πρόσκληση για τη δημιουργία του κωδικού πρόσβασής σας για να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο.

  • Πόσο συχνά ενημερώνεται το περιεχόμενο;

H ανανέωση των τάξεων (μουσική και βίντεο κάθε προγράμματος) θα γίνονται κάθε 4 φορές τον χρόνο σε συγκεκριμένους μήνες.

Οι ενημερώσεις νέων τραγουδιών και βίντεο θα είναι αυτόματες σε ενεργοποιημένες συσκευές.

  • Πρέπει να συμμετέχω στα Φεστιβάλ – Ενημερώσεις RADICAL FITNESS;

Ναι, στα φεστιβαλ πρέπει να είστε παρόντες. Παρόλο που η μουσική και τα βίντεο μπαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή της συσκευή σας την επόμενη ημέρα μετά το fest, πρέπει να παρακολουθείτε τουλάχιστον δύο (2) Fest (ενημερώσεις) προσωπικά κάθε χρόνο.

One Fest ανά εξάμηνο:

Ένα (1) One Fest πρέπει να παρακολουθήσετε το πρώτο εξάμηνο (Fest 1 ή Fest 2) και ένα (1) One Fest πρέπει να παρακολουθήσει το δεύτερο εξάμηνο (Fest 3 ή Fest 4).

Εάν δεν τηρηθεί αυτός ο κανόνας, η πρόσβαση στην εφαρμογή αποκλείεται και η πρόσβαση διακόπτεται μέχρις ότου η κατάσταση ρυθμιστεί. Όταν η πρόσβαση έχει ανασταλεί, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεο ή τη μουσική της RADICAL FITNESS, καθώς η μουσική και τα βίντεο ανήκουν στην Radical Fitness και η Radical Fitness επιτρέπει τη χρήση της μόνο στους Επίσημους Εκπαιδευτές (official trainers) που λειτουργούν εντός κανονισμού που έχει θεσπίσει η Radical Fitness και με την ενεργή πιστοποίησή της.

  • Πώς μπορώ να αναπαράγω τα τραγούδια στις τάξεις μου;

Πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας (smartphone ή tablet) με τον ηχοσύστημα του γυμναστηρίου και να παίξετε τα τραγούδια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα καλώδια που είναι απαραίτητα για τη σύνδεση. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το σύστημα ήχου που χρησιμοποιεί Bluetooth.

  • Πώς μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου να κουδουνίζει ή να δέχεται κλήσεις ή ειδοποιήσεις ενώ κάνω μάθημα;

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία του αεροπλάνου για να αποκλείσετε όλες τις συνδέσεις και τα μηνύματα όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε μια τάξη.

  • Σε ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμο το RADICAL MOBILE;

Το RADICAL MOBILE προσφέρεται επί του παρόντος στα Αγγλικά. Στο μέλλον θα μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν η γλώσσα που προτιμάτε δεν είναι διαθέσιμη, ώστε να γνωρίζουμε τι θέλετε: info@radicalfitness.net

  • Μπορείτε να διακόψετε προσωρινά την πρόσβαση στο RADICAL MOBILE;

Η προσωρινή διακοπή πρόσβασης δεν θα επιτρέπεται. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε την πρόσβαση, αλλά αυτό ακυρώνει επίσης το συμβόλαιο του Official Trainer που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τα μαθήματα.